AMB L'ELABORACIÓ DELS PANELLETS POSAM UN PUNT D'ALLÒ MÉS DOLÇ AL MES D'OCTUBRE.
UNS ARTISTES FENT PANELLETS!
I TASTAR ELS MILLORS PANELLETS DEL MÓN, ELS NOSTRES!
BOLLIM LA PATATA I LA PELAM |
1KG DE FARINA D'AMETLLA |
1KG DE SUCRE |
RALLAM EL LLIMÓ |
XAFAM LA PATATA |
3 OUS |
AFEGIM LA PATATA A LA FARINA |
BARREGEM |
AFEGIM EL SUCRE |
I ELS OUS |
BARREGEM FINS QUE QUEDI UNA MASSA |
UNS ARTISTES FENT PANELLETS!
ELS PASSAM PER OU PER TAL D'ARREBOSSSAR-LOS MILLOR |
HO FEIM AMB AMETLLA TROSSEJADA |
ELS PREPARAM PER PORTAR-LOS A COURE |
L'ENDEMÀ POGUÉREM GAUDIR D'UN DIA DE SOL, DESPRÉS DE TANTA PLUJA, I COMPARTIR AMB ALGUNES FAMÍLIES LA TRADICIONAL TRENCADA! ENGUANY A CAN TOMEU.
ELS NOSTRES PANELLETS ESTAVEN BONÍSSIMS, L'INGREDIENT SECRET ...MOLT AMOR! |
GRÀCIES PER COMPARTIR-HO AMB NOSALTRES!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada